Factor I.N. се обединява с Фондация “П.У.Л.С.” в борбата с насилието

Шокиращи статистики за насилието у нас налагат постоянна инициативност, особено през месеца на жената 

През месеца, посветен на жените, Factor I.N. се присъединява към благородната кауза на Фондация “П.У.Л.С.” – борбата с насилието, превенция и подкрепа на жертви на тормоз. С преобладаващ фокус върху Югозападна България, фондацията неуморно работи за изграждането на ефективна система от грижи за възрастни, юноши, деца и техните семейства, които са изправени пред трудностите след преживяно насилие.

Цифрите сочат, че жестокостта расте!

Отчетен е над 20% ръст на случаите на домашно насилие през изминалата 2023 г. у нас. Регистрирани са над 1 400 случаи на насилие, а над 20 са смъртните случаи на убити жени от мъже. Това посочва вицепремиерът и министър на външните работи Мария Габриел в приветствие към конференцията за противодействие на домашното насилие: “От дома до работното място”. На преден план излиза осъзнаването на проблема. Посегателствата в условията на домашно насилие зачестяват, а борбата с тях трябва да се приоритизира.

Какво е решението?

С подходи за превенция и рехабилитация, Фондация “П.У.Л.С.” се стреми да предостави не само незабавна помощ, но и дългосрочна подкрепа за възстановяване на живота на засегнатите. В рамките на тази инициатива, Factor I.N. организира кампания за събиране на средства, която ще продължи един месец. В офисите на компанията в София на ул. Княз Александър № 10 и бул. Витоша 56 ще бъдат разположени специални кутии, където всеки може да допринесе с дарение. Вашето дарение може да направи разлика в живота на някого и да помогне на фондацията, да продължи своята мисия за създаване на безопасно и подкрепящо общество.

За повече информация за дейността на фондация “П.У.Л.С.”, посетете официалния им сайт. Там ще намерите подробности за техните програми, както и допълнителни рекламни материали, които ще бъдат налични и в офисите на Factor I.N.


Фактор И.Н е компания специализирана в търговията на инвестиционно злато, златни монети и кюлчета. Ние съветваме всеки потенциален инвеститор да направи предварително проучване на пазара и да вземе информирано решение. В нашия каталог ще намерите най-търсените златни инвестиционни кюлчета и монети, които са с високо качество и гарантиран произход.

Вашият коментар