Международните и вътрешни парични преводи на MoneyGram са достъпна и удобна алтернатива на традиционните банки и кредитни карти, която позволява на хората сигурно и надеждно да изпращат и получават пари, при атрактивна такса, по целия свят само за 10 минути.

Като световен лидер в областта на преводите мрежата на MoneyGram с повече от 336 000 агенти в 200 страни прави лесно намирането на място, близо до Вас, откъдето можете да изпратите или получите пари. За България броят им наближава 2 900 офиса.

Мъниграм е световна услуга, чиито основен представител в България е ФАКТОР И.Н. АД, регистрирана финансова институция, занимаваща се с парични преводи, кредитиране, застраховане, обмяна на валута и др. Всяка небанкова институция е необходимо да се свърже само и единствено с ФАКТОР И.Н., ако проявява интерес да предлага услугите на международната парична система в България.

Какво е нашето предложение?

ФАКТОР И.Н. АД  Ви предлага дългосрочно партньорство. Вие ще получавате:

 • Допълнителен приход без инвестиции - С партньорството със системата на MoneyGram ще добавите комисиони към печалбата си за всеки превод, който се извършва през Ваша локация.
 • Ще привлечете качествено нова група клиенти - С въвеждането на изцяло нова услуга ще доведете нови клиенти и към текущата си дейност.
 • Осигуряване на реклама за Вашия офис – ФАКТОР И.Н. АД ще осигури за всеки ваш офис рекламни материали, с които да привлечете и задържите клиентите. Всички рекламни знаци ще бъдат доставени, инсталирани и поддържани от екип на ФАКТОР И.Н. АД без разходи за Вас.
 • Участие в рекламни кампании - Периодичните кампании на MoneyGram включват силно медийно присъствие и агресивен подход за реклама със сериозни инвестиции в TV клипове, интернет реклама, външна реклама, както и други рекламни и промоционални материали.
 • Софтуер - ФАКТОР И.Н. АД, ще предостави и организира инсталирането на необходимата за работа програма във всеки Ваш офис, преведена на Български език.
 • Обучение – В удобно за служителите Ви време и място, ФАКТОР И.Н. АД ще проведе обучение за работа със системата на MoneyGram.
 • Преференции при обслужване на сметка в ОББ - Нашите партньори се ползват с преференции при обслужването на сметки в Обединена българска банка.
 • Call Center – Служителите Ви ще имат информационна подкрепа на разположение през целия работен ден, като екип на ФАКТОР И.Н. АД ще отговаря на всякакви въпроси и ще съдейства при работа с клиенти или обработка на парични преводи.

Какви са нашите изисквания?

За да бъдете партньор на ФАКТОР И.Н. АД препоръчваме да:

 • Имате физически офис - Място, което да бъде отбелязано на световната Moneygram карта, за да бъде посещавано от клиенти на място.
 • Компютър с интернет - Нашата система е уеб базирана и чрез компютърното устройство ще имате достъп до нея. Не е необходимо да закупувате отделно устройство, конкретно за услугата MoneyGram.
 • Оборотни средства - Сума с която да посрещнете клиентите, получаващи паричен превод.
 • Желание за нови приходи