Страница, посветена на здравеопазване, образование и култура - обекти на внимание от страна на ФАКТОР И.Н. АД

Тук можете да се запознаете с нашата отдаденост към човешкия живот, образованието и културата. Фактор И.Н. в ролята си на  модерна организация е социално ориентирана. В нашата дейност е заложена мисията да помагаме на хората да бъдат по-близо един до друг - като разстояние, като отношение, като човечност. В тази страница можете да се запознаете и допринесете за справянето с актуални проблеми, чиито решения са в нашите ръце, като общество. Ние имаме специално отношение към проблеми от здравен, образователен и културен характер.


 

Малкият голям герой Вальо

 

Снимката е от 17.07.2017 г. Малкия Валентин Зашев вече е в България и е заедно с брат си.


 

Валентин Зашев от Кюстендил

   

Детето е само на 3г, а вместо да играе с малкото си братче, трябва да се бори за живота си. Преди по-малко от месец му е поставена една от най-тежките диагнози - Остра Б клетъчна лимфобластна левкемия. Сумата, която е необходима за лечение е непосилна за семейството. Срокът е кратък и всеки лев е важен. Точната сума, която е необходима за лечението е 300 000 Евро. Към момента са събрани над 100 000.

Екипът на Фактор И.Н. АД е щастлив, защото дари 30 000 лв., с които се надява, че ще приближи Вальо до оздравяването. Дарителската сметка, на която и Вие можете да помогнете на малкия герой е:

Титуляр: Валентин Валентинов Зашев
IBAN : BG02FINV91501316843960
BIC / SWIFT : FINVBGSF
Първа инвестиционна банка

Линк към Facebook кампанията