ФАКТОР И.Н. АД е финансова институция регистрирана през 1997 година.

Благодарение на традициите, високия професионализъм и заслужения авторитет на компанията и нейните служители, както и на доказаната в годините бизнес етика, от 2000 година ФАКТОР И.Н. е представител на Money Gram Payment System Ltd за небанковите институции в България.

С богатото си портфолио от финансови услуги, както и с добре обучения персонал от финансови специалисти ФАКТОР И.Н. ще Ви помогне да откриете правилното решение за развитието на Вашия бизнес.

Нашите умения и знания в областта на финансовите услуги ни превръщат във фактор за Вашия успех! Днес ние работим за Вашия бизнес, а вие ни помагате да развием нашия - заедно сме, защото всичко, което увеличава печалбите Ви, помага и на нашата работа!

В качеството си на регистрирана финансова институция, дейностите на “Фактор И.Н.” АД са следните:

  • Парични преводи - MoneyGram и Фактор експрес
  • Застраховане 
  • Лизинг
  • Обмяна на валута    
  • Кредитиране - Корпоративно финансиране, Потребителско кредитиране, Микрокредитиране, Кредит срещу автомобил, Кредит срещу акции (Репо сделки), Ипотечно кредитиран

Като компания сертифицирана по ISO 9001:2008 и с желание да задоволим Вашите най-високи изисквания, фирма ФАКТОР И.Н. Ви предоставя възможност да се обърнете към нас, като попълните нашия формуляр за рекламации. Можете да го изтеглите от тук

Следвай ни във: