Защо да предпочетете MoneyGram през офисите на Фактор И.Н.

  • Бързо е - не чакате на опашки, не се местите от гише на гише, парите Ви ще бъдат там, където трябва, само за минути

  • Удължено работно време - повечето наши офиси работят преди 9:00 ч. и след 17:30 ч.
  • Удобно е – с 336 000 посредници за парични преводи по целия свят няма място, където да сте прекалено далече от MoneyGram.

  • Достъпно е за всеки - не е нужно да имате банкова сметка или кредитна карта

  • Лесно е – просто посетете наш офис с услугата MoneyGram и попълнете един опростен формуляр.

  • Има личен почерк – можете да добавите съобщение от 10 думи.

 

Избор и удобство

Разнообразието от наши офиси, Ви дава избор и удобство, като много от тези места работят с удължено работно време, така че да можете да изпращате и получавате пари, когато Вие имате възможност. Ако имате въпроси свържете се директно с всеки наш офис – просто натиснете тук. ФАКТОР И.Н. Ви предоставя възможността да изпращате пари в страната и чужбина с нови по-ниски такси и то в различна валута, чрез системата на МъниГрам!

Нашите заслуги

Вече 17 години сме оторизиран представител на световната система за международни парични преводи – MoneyGram Payment Systems и сме единствената компания в България, която притежава правата да развива партньорска мрежа за услугите на платежната система за не банкови институции.

На територията на България ФАКТОР И.Н. има изградена мрежа от над 800 представителни офиса, които предлагат услугите на MoneyGram Payment Systems.

Благодарение на усилията на ФАКТОР И.Н. през последните 3 години, MoneyGram Payment Systems се превърна в най-голямата мрежа за парични преводи в България по отношение на присъствие на пазара.