ФАКТОР И.Н. АД  предлага подкрепа на българския бизнес в условията на COVID-19, чрез поемането на част от наема на малкия и среден бизнес.

Партньорство

Въпреки мерките и желанието за подкрепа на държавата, насочени към бизнеса в България, голяма част от него, поради редица фактори, не успяват да се възползват от държавната помощ. Заради това от ФАКТОР И.Н. предприехме инициатива за подкрепа на малкия и среден бизнес, с което да подпомогнем за предотвратяване на негативния ефект от COVID-19.

 

Предлагаме възможността за партньорство на всяко юридическо лице, което развива малък или среден бизнес. С това бизнеса Ви ще увеличи клиентопотока и ще спечелите допълнителни приходи без никакви инвестиции, а от наша страна като представител на Money Gram Payment System Ltd за небанковите институции в България, ние ще платим 30% от наема на офиса Ви до 100лв, след първата ви транзакция за три месеца с опция на удължаване до 6м.

Това, обаче не е всичко. Ставайки наш партньор,  освен допълнителения приход без инвестиции, и ще привлече нова група клиенти към основния си бизнес. Също така ще разчитате на безплатен софтуер и обучение на български език, осигуряване на външна реклама и  участие в рекламни кампании на ФАКТОР И.Н.

 

YouTube video

 

Чрез осигуряването на допълнителен бизнес към основния и поемането на част от наема, ФАКТОР И.Н се надява да помогне на бизнеси, които са в затруднено финансово състояние, както и да запази максимално много работни места.

 

YouTube video

 

Станете наш парньор от тук: https://factorin.bg/bg/moneygram/become_an_agent/factor/ или да се свържете с нас: office@factorin.bg , тел: 0700 17 412;

Вашият коментар