Как помагаме на бизнеса ви да се развива? Успешната история на Маргарита от София

 

“Фактор И.Н.” е водеща финансова институция с над 20 години опит и богато портфолио от услуги – международен паричен трансфер през MoneyGram, обмяна на валута, търговия с благородни метали, кредитиране.

Ние предлагаме нашите услуги чрез собствени офиси, но и чрез мрежа от партньори, с които заедно работим за успеха на компаниите си.

Такъв партньор е Маргарита Динкова от София. Вече 29 години тя има бюро за продажба на самолетни билети от и за чужбина. В нейния офис клиентите получават пълно обслужване по пътуването – не само самите билети, но и туристическата застраховка и международно здравно осигуряване.

Срещаме се с нея, за да разберем защо избра “Фактор И.Н.” за свой партньор за дообогатяване на услугите, които предлага:

YouTube video

Защо решихте да предлагате парични преводи чрез MoneyGram в партньорство с “Фактор И.Н.”?

Не е тайна, че много хора в България имат роднини в чужбина, на които често ходят на гости. Не са редки случаите, в които роднините в чужбина изпращат пари за тези пътувания. Така се роди идеята да предлагаме не само билетите за пътуването, но и да улесняваме получаването на парите за това пътуване.

С времето клиентите ни свикнаха, че могат да идват при нас, за да изпращат и получават пари лесно и удобно през системата на Moneygram.

 

Кой партньор използвате за паричните преводи?

Вече 10 години основен наш партньор е “Фактор И.Н.”. Аз съм благодарна за тяхната бърза реакция, за това, че ме оцениха и че видяха в мое лице надежден агент. Много бързо и без излишни формалности интегрирахме системата за парични преводи и започнахме да предлагаме пълния кръг от услуги за човек, който иска да пътува – средствата, билета, застраховката.

 

Къде е адресът на вашия обект, на който сте партньор с “Фактор И.Н.

Нашият офис е на ключово място – офис 61 на международна автогара Сердика.

 

Как се отрази пандемията на вашия бизнес? Имаше месеци, в които международният транспорт просто беше парализиран?

Паричните преводи с “Фактор И.Н.” беше единствената дейност, която не прекъсна работа през целия период. Единствено нашият офис работеше по това време. Хората определено  имаха нужда от парични постъпления. Техните роднини в други европейски страни ги подпомагаха доста сериозно по това време. Така че смятам, че тази дейност ни беше много необходима, за да оцелеем.

 

От къде научихте за “Фактор И.Н”, че можете да развивате заедно бизнес и да имате едно добро партньорство?

“Фактор И.Н.” не е първата фирма, към която се обърнахме за такава услуга. Първата компанията обаче беше недобронамерена, мудна, без желание за истинско партньорство. Тогава разбрах за “Фактор И.Н” от интернет. Стартирахме работа изключително бързо, а модерния софтуер изключително улеснява работата.

Мога да разчитам на съпорт от екипа на “Фактор И.Н” за всеки проблем.

 

Какви резултати постигнахте с “Фактор И.Н., за вас, лично за вашият бизнес?

Определено отчитаме увеличаване на броя на нашите клиенти. В това число, тези, които закупуват чисто туристически продукти от нас се увеличиха, тъй като, когато един човек влезе, за да получи пари, той неминуемо вижда рекламата, осъзнава дейността на фирмата, така или иначе това провокира интереса му. Той разбира с какви други неща се занимаваме и това помага да увеличим броя на клиентите си като цяло.

Както вече споменах, по време на пандемията успяхме да оцелеем само благодарение на паричните преводи с “Фактор И.Н.”

 

Какво бихте казали на бъдещите партньори, на собствениците на малък бизнес, които се лутат, какво бихте им казали за “Фактор И.Н.?

Че няма да сбъркат, ако подадат ръка и получат партньорството на “Фактор И.Н.”, тъй като той ще им помогне точно толкова, колкото и на нас.

 

Вашият коментар