Иновативна услуга на ФАКТОР И.Н. запазва стойността на парите при пътуване

ФАКТОР И.Н. предлага единствена по рода си услуга за българския пазар, чрез която може да се запази стойността на парите при завръщане в България след пътуване в чужбина.

Какво представлява услугата?

Клиентите на финансовата институция ФАКТОР И.Н. получават възможността в рамките на 15 дни след завръщане от пътуване в чужбина да върнат до 50% от валутата на същия курс, на който са я купили. Условието е да бъде запазена касовата бележка. Услугата не важи за USD, EUR, CHF, GBP, TRY, но е валидна за останалите близо 150 вида валути, които ФАКТОР И.Н. предлага.

Консултирайте се допълнително при закупена валута над 1 500 лв.

При закупена валута на равностойност над 1 500 лв. може да се обърнете за информация на каса в бюрата на ФАКТОР И.Н. и неговите партньори относно максималната сума за обратно изкупуване.

Услугата, която предлагаме, е иновативна и единствена по рода си на българския пазар. Тя е удобство за клиентите, които предприемат по-кратки пътувания. По този начин ние гарантираме, че те няма да загубят от разликата в курса след завръщането си. Клиентите ни могат да се възползват от тази услуга онлайн или да посетят офис. Нашите обекти, , имат удължено работно време и са отворени в събота. Ние ще им предложим и постоянна наличност, добри курсове и страхотно обслужване“, каза Кирил Петков, мениджър „Бизнес развитие“ във ФАКТОР И.Н.

За повече информация:

Повече полезна информация за услугата и за всяка валута по света може да откриете в каталога на ФАКТОР И.Н. на адрес www.factorin.bg. Там също може да разгледате купюрите и монетите, които са в обръщение и да откриете пътеводител, който ще ви бъде изключително полезен при пътуване.

Вашият коментар