Заплахата от COVID-19 откри нови възможности при обмяната на валута

Заплахата от COVID-19 откри нови възможности при обмяната на валута, а именно ON-LINE поръчка на валута, предоставена от фронт офиса на ,,ФАКТОР И.Н.‘‘ АД.

 

Въпреки стриктното спазване на мерките, свързани с превeнцията за предпазване от COVID- 19, а именно – изискване към клиентите да спазват разстояние един от друг и използването на лични предпазни средства, все повече потребители на услугата предпочитат уникалната възможност да поръчат и получат валута до техен адрес. Тази възможност се предоставя от фронт офиса на ,,ФАКТОР И.Н.‘‘ АД и показва, че дружеството се справя много добре в условията на тежка епидиемична обстановка, както и бързата адаптация на услугите към все по-силно настъпващата дигитализация.

 

Клентите ни също така могат да ползват и всички останали възможности, които се предоставят и на място. Фронт офисът ни предлага обмяна на над 150 налични валути, на възможно най-добрите курсове. Клиентите ни могат да внасят или теглят желана валута от  банкова сметка, с което да избегнат чакането на опашки пред банкови офиси и същевременно да се възползват от по-ниски такси. Това обaче не е всичко, клиентите ни имат възможността в рамките на 15 дни, да върнат до 50% от валутата, на същия курс, на който са я купили. Услугата не важи само за USD, EUR, CHF, GBP, TRY.

YouTube video

Повече информация за нас може да намерите тук: https://factorin.bg/bg/currency-exchange/ или да се свържете с нас: exchange@factorin.bg, тел: 0700 17 412;

Вашият коментар